Old Is Beautiful

Den här bilden är tagen i Skottland, så det är också en ganska gammal bild. Vad tycker ni om den? :)

Autumn Leaves

Ännu mer gamla bilder... Det är egentligen inga höstlöv, det är en blod lönn, så bladen har den här färgen normalt :) Vilken gillar ni bäst? Tror faktiskt att den första är min favorit, och kanske den tredje också! :) Synd att den sista bilden är så grynig..

Spiderman

Skräckblandad förtjusning det där med spindlar. Jag hatar dom på ett sätt, men jag kan inte låta bli att fota dem. Tror min favorit är den näst sista, men jag har lite svårt att bestämma mig. Jag är inte speciellt förälskad i någon av de här bilderna..

Längtar Till Sommaren

Kollade igenom hårdisken och hittade massa gamla bilder.. Börjar längta till sommaren nu faktiskt! Gör inte ni det?
Jag har varit väldigt inaktiv här.. Har inte direkt motivationen att blogga.. Har inte fotat sen jullovet heller. Jag vet inte vars laddaren till min kamrea har tagit vägen och min kamera har börjat krångla, jag har inte direkt råd att köpa en ny kamera än heller.. Så kommer bara lägga upp gamla bilder nu och ett tag framöver, jag har gjort 8 eller kanske 9 tidsinställda inlägg typ fram till maj eller nått, hope you like it! Annars kanske de dröjer till sommaren innan jag orkar börja om med bloggen, om jag nu någonsin får motivation till det igen vill säga. Ha de bra allihopa! :)

RSS 2.0